Historie

A.’t Lam, Vries- en Koeltechniek BV. is in 1980 door Aart ’t Lam opgericht in Geldermalsen en vestigde zich kort daarna in het centraal gelegen Leerbroek. Aart had toen al ca. 13 jaar brede ervaring in het vak. Werkte aan kleine tot grote installaties. In de transportkoeling, op vissersboten, supermarktkoelingen en ook aan zeer grote AC-installaties in Ziekenhuizen en grote gebouwen. Zijn vrouw verzorgde de administratie en was er voor de telefoon, de planning, de inkoop enz. Het bedrijf groeide in de loop van de jaren rustig door, naar totaal gemiddeld 9 – 10 man personeel. Op deze manier blijf je goed overzicht houden op de hele gang van zaken.

Het bedrijf ontwerpt en bouwt installaties van klein (0,5 KW.) tot groot (350 KW.). Alle machines worden zoveel mogelijk voorgefabriceerd in de eigen werkplaats. Het bedrijf voldoet aan de gestelde eisen, is F-gassen gecertificeerd en in bezit van het PED certificaat.

Op de website www.lamkoeltechniek.nl. kunt u nog veel meer informatie en nieuws vinden.

In 2014 is het geheel overgedragen aan de volgende generatie, onze 2 zonen, Gerard en Peter ’t Lam. Zij werken sinds die tijd vanuit een nieuwe locatie, aan de Nijverheidstraat 23 in Leerdam. Enthousiast en vol overgave zijn zij bezig het bedrijf op hun manier voort te zetten.

Wij zijn er trots op zoals zij dat doen!