Over ons

Koelster is een nieuw bedrijf van Aart ’t Lam.

In 1980 was hij de oprichter van A.’t Lam, Vries- en Koeltechniek BV. Dit bedrijf is in de loop der jaren uitgebreid tot een organisatie waar gemiddeld 9 mensen werkten.

Beide zonen, Gerard en Peter, zijn opgegroeid in dit familiebedrijf en in 2014 was de tijd gekomen om zelf uit deze drukke onderneming te stappen en is het bedrijf aan de zonen overgedragen. Gelijktijdig zijn zij van de locatie Leerbroek, waar het bedrijf sinds 1980 gevestigd was, verhuisd naar het Industrieterrein in Leerdam. Op de Nijverheidstraat 23 hebben zij nu hun kantoor, werkplaats en magazijn.

Koelster doet kleinschalig in- en verkoop van meest gebruikte, maar ook nieuwe koeltechnische materialen. In drukke tijden assisteert Aart in z’n oude bedrijf, o.a. in de storingsdienst. Waar nodig en gewenst kan hij ook adviseren en meedenken.

Verder is hij actief met Mercedes oldtimers. In- en verkoop, restauratie en reparatie. Maar doet ook reparatie en revisie van airco’s in de oldtimers van Mercedes. Op deze manier blijft er ook wel genoeg vrije tijd over om wat vaker ontspannen op stap te gaan en dingen te doen waar hij vroeger moeilijker aan toe kwam.